13/06/2018

Facebook и Instagram реклама

РЕКЛАМИТЕ, КОИТО ПРОДАВАТ
Slider

Заложете на активната реклама, не разчитайте на случайността!

Вашите конкуренти вече използват активно социалните мрежи, за да продават повече!
Защо да водите неравна битка?

Над 3 милиона активни потребители в България

Не подценявайте силата на социалните мрежи. Над 3 милиона българи ги използват активно всеки ден! Това е огромна аудитория, която чака да чуе Вашите послания и да види Вашите реклами. Сред тези потребители се крият и Вашите бъдещи клиенти! Ние ще ви помогнем да достигнете до тях!

Създайте връзка между Вас и клиентите Ви

Голяма част от хората вземат своите решения емоционално. Чрез социалните мрежи, можете да въздействате върху техните емоции и да ги подтикнете да купуват! Добре поддържаната бизнес страница, неимоверно, скъсява дистанцията между Вас и потребителите.

Увеличете разпознаваемостта на марката Ви

Големите са големи, защото потребителите ги познават. Иска Ви се да продажбите да "стават сами"? Тогава трябва да проведете правилните рекламни кампании и да направите марката Ви разпознаваема. Брандирайте се! Влезте в съзнанието на потребителите и запазете своето място там!

Убедихме ли те, че имаш нужда от реклама в социалните мрежи?

Защо точно ние

Защото знаем какво искат да виждат потребителите и създаваме просто убийствени реклами!

Креативни и ефектни

Креативен дизайн, ефектни реклами и разпознаваем стил. Уникално изображение с перфектно подбрано послание, не е ли това рецептата за успешната реклама? Е, ние я имаме!

На точното място в точния момент

Нашите реклами се появяват на точното място и в точния момент, защото се съобразяваме с перфектния тайминг и знаем точната си цел. Това е тайната, за да бъдеш просто убийствен!

Със стратегическо мислене

Винаги съобразяваме рекламните кампании с цялостната стратегия за онлайн присъствие. Всички стъпки са предварително планирани, защото всяка битка се печели с правилната стратегия. А, ние знаем как да водим битки!

УВЕЛИЧЕТЕ ПРОДАЖБИТЕ СИ, ЧРЕЗ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Малка стъпка за теб, голяма стъпка за бизнеса ти!