13/06/2018

Изграждане на онлайн репутация

ИЗГРАЖДАМЕ РЕПУТАЦИЯ.
ЗАЩОТО ДОВЕРИЕТО ПРОДАВА.
previous arrow
next arrow
Slider

Накарай името ти да работи за теб!

Излез с едни гърди пред конкурентите!
Нека репутацията ти работи за теб!

Репутацията е важна

Ниската репутация има отрицателен ефект върху резултатите на фирмата, тъй като хората не се доверяват на компанията, на пазарните ѝ предложения или на думите ѝ за самата себе си. Не искате да губите клиенти, нали?

Репутацията продава

Добрата репутация се възприема като гарант за високо качество на продукта или услугата на компанията. Компаниите с добра репутация могат да се възползват от повече възможности и дейността им да бъде по-ефективна

Репутацията носи пари

Крайната цел на всички маркетингови инструменти е подобрят икономическите резултати от дейността. Винаги се доверявате на познатата марка, нали? Това се дължи на изградената репутация. Не искате ли да превъзхождате конкурентите си?

Обръщате ли достатъчно внимание на онлайн репутацията си?

Защо имате нужда от онлайн репутация?

Защото хората съдят за Вас по Вашето представяне

Имиджът е неразделна част от всеки бизнес. Всеки се представя със своето име и иска то да носи позитиви. Това се постига, чрез изграждане на добър корпоративен имидж. В днешно време, интернет е мястото, където хората първо набират информация за всичко. Там е и мястото, където те най-вероятно ще потърсят информация и за вас. А, какво ще намерят зависи от вас. Това, че сте коректен с вашите клиенти не означава, че със сигурност ще бъдете представен така и в интернет.

Интернет е необятно място, където се спотайват всякакви зложелатели, които може да преобърнат представата за вас пред вашите потенциални клиенти. Вие не искате да губите клиенти по този нелеп начин, нали? Ние ви предлагаме да направим пълен анализ на вашето представяне в мрежата, да открием слабите страни, ако съществуват, и да набележим възможности за разкриването ви в пълен блясък . Всеки иска името му да работи за него, а ние можем да Ви помогнем!

Не губете клиенти заради случайни коментари в интернет!

Заложете на сигурното, погрижете се за своята онлайн репутация!