13/06/2018

Цялостна дигитална стратегия

ЗАЕДНО...
ОТ СТАРТА ДО ФИНАЛА
ЗАЩОТО ПРЕВРЪЩАМЕ ПРОДАЖБИТЕ
В ИЗКУСТВО.
previous arrow
next arrow
Slider

За да се постигне успех, е необходима ясна визия и цялостна стратегия

Ние ще Ви помогнем при всяка стъпка, от съставяне на стратегията до нейната реализация.

Проучване на идеята и конкуренцията

Всяко начинание трябва да започне със задълбочен анализ на цялостната визия, силните и слаби страни, конкурентите и заплахите. Така инвестицията няма да бъде "на сляпо" и резултатите няма да закъснеят. Вземете най-добрите практики от конкурентите си и ги надградете със собствените си идеи!

Изработка на сайт

Вече направихме анализ, видяхме силните и слаби страни на конкурентите, съпоставихме ги с нашата идея, и взехме решение да продължим. Идва ред на изработването на ефектен сайт, на който клиентите да откриват точно това, от което имат нужда и най-вече да купуват Вашите продукти/услуги. Това очакваме, нали?

Реклама в Google

Направихме невероятен сайт. Клиентите ще откриват точно това, което търсят. Сега е време този сайт да достигне до тях и те да започнат да купуват. Какъв по-добър вариант от най-използваната търсачка - Google (98% от българите я използват). Ще настроим точната рекламна кампания, за да стигаме до точните потребители.

Реклама в социалните мрежи

Имаме сайт. На челни позиции сме и в Google. Остава ни само да разкрием бизнеса Ви и в социалните мрежи. Само в България има над 3,4 милиона активни потребители, не е за пренебрегване, нали? Ще управляваме Вашата бизнес страница, ще пускаме ефектни публикации и ще организираме рекламни кампании. Ще намерим следващите Ви клиенти!

Перфектната репутация

Вече достигнахме до почти всички потенциални клиенти, чрез социални мрежи и търсачки. Те разгледаха сайта Ви и са на последното стъпало преди да решат да купуват. Идва моментът да проверят мненията на останалите потребители за Вас. Ние няма да допуснем да се откажат в последния момент, нали? Ще се погрижим да прочетат точно това, което Вие искате.

Анализ на резултатите

Свършихме толкова много работа. Време е да направим детайлен анализ и да вземем мерки, ако има нужда от промяна, защото всички действия трябва да бъдат плод на проучване и обективни данни, а емоцията да остане настрана. Използваме инструментите, които ни предоставят най-подробна и точна информация, за да бъдат точни и решенията ни.

Цялостна стратегия, а не работа "на парче"!

СТРАТЕГИЯТА Е В ОСНОВАТА НА УСПЕХА

Планирайте точните стъпки за Вашия бизнес и дигиталното му развитие!